Куди піти на вихідних жителям Кривого Рогу: афіша подій

Куди піти на вихідних жителям Кривого Рогу: афіша подій

Фото: Перший Криворізький

У суботу, 6 січня, криворіжці можуть цікаво провести час з родиною чи друзями у кінотеатрі, на виставці або у театрі. Ці вихідні будуть по-справжньому насичені подіями та культурною програмою. Ми підготували афішу кіно, театру та іншого дозвілля для вас.

Кіно

6 та 7 грудня у кінотеатрі Мультиплекс та Олімп транслюють такі фільми: «Феррарі», «Аквамен і загублене королівство», «Вонка».

А також мультфільми «Метелик Патрік: на крилах мрії» та «Переліт». Час та ціну дивіться на нашому сайті у розділі Relax Ти плануй туди похід точно

Театр

У суботу, 6 січня, у Криворізькому Академічному театрі драми та музичної комедії ім.Тараса Шевченка показуватимуть хореографічну комедію «За двома зайцями».

П'єса «За двома зайцями» мала різні режисерські трактування. Розповісти мовою пластики улюблений сюжет про невдаху цирульника, який в прямому сенсі, погнався за двома зайцями, наважилася головна балетмейстерка театру, заслужена артистка України Тетяна Брисіна. Мовою балету — мовою пластики і рухів всім відомий твір заграв новими фарбами.

Можна з упевненістю сказати, що «За двома зайцями» — балет унікальний та багатогранний. Тож подивитися виставу ви можете 6 січня о 16:00.

Крім цього, у ці вихідні криворіжців запрошують подивитися виставу «Кайдашева сім'я».

Відбудеться вона 7 січня о 16:00. Сюжет вистави охоплює події, що відбулися у великий сільській родині Кайдашів. Ви зустрінетеся з героями: Кайдашем, його дружиною Марусею та двома їх синами Карпом і Лавріном у переламний момент існування сім'ї, коли дорослішають діти, обирають собі пари і починається інше життя.

У цій виставі сміх лунає крізь сльози й навпаки. Комічні і драматичні ситуації, у які потрапляють персонажі, взяті з самого життя.

Концерти

Концерти у Кривому Розі плануються з 25 січня. У наше місто із гастролями приїдуть Камалія та Петро Чорний з концертною програмою «Об'єднуємо серця».

Інше дозвілля

А на вихідних мешканці Кривого Рогу можуть піти на виставку ляльок-мотанок Марини Палій. Майстриня з Києва крафт мисткиня, що працює з українськими традиційними ремеслами, переосмислюючи вишивку, мотанок та інші атрибути української символіки. Зараз представляє Україну та українські традиції у Німеччині на різних виставках та фестивалях, організовує перформанси, воркшопи. Тож буде цікаво.

Час роботи виставки та інші подробиці дивіться на нашому сайті.

Посилання скопійовано в буфер обміну