Куди піти на вихідних криворіжцям: Афіша грудня

Куди піти на вихідних криворіжцям: Афіша грудня

Фото: Перший Криворізький

Редакція 1kr.ua підготувала афішу заходів театру і кіно у місті Кривий Ріг.

У суботу, 30 грудня, криворіжці можуть сходити на казку «Пітер Пен». У ній йдеться про хлопчика Пітера Пена, який ніяк не хотів подорослішати. Подивитися казку ви можете 30 грудня о 12:00.


А у суботу та неділю, 30 та 31 грудня, у кінотеатрі «Мультиплекс» відбудеться прокат нової анімаційної пригоди від Illumination – творців таких хітів, як «Посіпаки», «Нікчемний Я», «Співай» і «Секрети домашніх тварин».

Цього Різдва вирушайте у яскраву сімейну подорож далеко за межі звичного в оригінальній історії «Переліт».
Початок о 10:00, 12:00, 14:00 та 16:00.
Ціна квитка від 110 гривень.

Крім цього, у ці вихідні криворіжців запрошують подивитися фільм про незрівнянного персонажа з книги «Чарлі і шоколадна фабрика», фільм розповідає дивовижну історію про те, як найбільший у світі винахідник, фокусник і шоколатьє став тим Віллі Вонкою, якого ми знаємо сьогодні.

Покази є 30 грудня о 10:00, 12:20, 14:40 та 17:00.

Також на вихідних мешканці Кривого Рогу можуть подивитися фільм «Аквамен і загублене королівство». У фільмі йдеться про Чорного Манту, який не зміг перемогти Аквамена з першого разу, але не полишив бажання помститися за смерть батька на підводному човні, куди той прийшов разом із іншими піратами. Проте цього разу він ще більш небезпечний і прагне знищити свого ворога раз і назавжди.

Час та дати сеансів, а також ще більше новинок кіно шукайте у відповідному розділі нашого медіа «Афіша» або на сайті кінотеатрів «Мультиплекс» та «Олімп».

Посилання скопійовано в буфер обміну