Що криворіжцям краще не дарувати на Новий 2024 рік

Що криворіжцям краще не дарувати на Новий 2024 рік

Фото: Перший Криворізький

Щоб здобути прихильність Дракона, важливо знати, від яких подарунків краще утриматись у цьому році. Що не можна дарувати на Новий рік 2024 — читайте у матеріалі.

Дракони люблять скарби, розкіш і багатство. Тому не варто дарувати на Новий рік 2024 року вироби, зроблені власними руками.

Уникайте звичайних подарунків, таких як засоби гігієни (подарунки з різкими запахами, такі як шампунь, мило, парфуми (туалетна вода) тощо). Міфічним істотам це точно не сподобається.

Не варто дарувати близьким людям у Новому році подарунки, пов'язані з вогнем. Стихія вогню належить тільки дракону, він нікому не дозволить проникнути в неї. Краще уникати свічок, запальничок та інших предметів.

У Китаї вважається, що в рік Дракона не можна дарувати годинники, настінні, настільні та будь-які інші. Езотерики вказують, що такий подарунок наближає смерть.

Вважається, що символу року подобаються яскраві кольори, тому намагайтеся не дарувати подарунки в темних відтінках, особливо це стосується чорного кольору.

Також слід уникати подарунків, які складаються з рідин, таких як парфуми або алкоголь, оскільки вода може зменшити енергетичну стихію року. Дракон не оцінить такі подарунки, і вони можуть відвернути удачу, як від одержувача, так і від дарувальника.

Раніше ми розповідали про поради, які допоможуть зробити процес пошуку ідей для подарунку більш легким. Читайте про це за посиланням.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну