На Авдіївському напрямку Сили оборони відбили 25 атак противника

На Авдіївському напрямку Сили оборони відбили 25 атак противника

Фото: Генштаб ЗСУ

Протягом доби відбулось 89 бойових зіткнень.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Зазначається, на Авдіївському напрямку, Збройні сили України відбили 25 атак ворога в районах східніше Новобахмутівки, Степового, Авдіївки, та ще 20 атак південніше Сєверного, Первомайського та Невельського Донецької області, де ворог безуспішно намагався прорвати оборону наших військ.

Також на Куп’янському напрямку українські захисники відбили 12 атак ворога в районі Синьківки, та ще 2 атаки в районі східніше Петропавлівки Харківської області.

На Лиманському напрямку, підрозділи Сил оборони України відбили 2 атаки ворога в районах Серебрянського лісництва Луганської області та східніше Тернів Донецької області.

На Бахмутському напрямку, Сили оборони відбили 6 атак противника в районах Іванівського та Андріївки Донецької області.
Також на Мар’їнському напрямку, сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Новомихайлівки та Красногорівки Донецької області, де противник здійснив 11 безуспішних атак на позиції наших захисників.

На Шахтарському напрямку ворог штурмових дій не вів.

На Запорізькому напрямку сили оборони відбили 6 атак противника в районах Роботиного та західніше Вербового Запорізької області.

Сили оборони надалі утримують позиції на лівобережжі Дніпра Херсонської області. Продовжують завдавати вогневого ураження противнику.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну