Ліміт на новорічні ялинки: яка дозволена кількість хвойних на Дніпропетровщині у цьому році

Ліміт на новорічні ялинки: яка дозволена кількість хвойних на Дніпропетровщині у цьому році

Фото: Перший Криворізький

Для Дніпропетровської області на ці новорічні свята запропонували ліміт у 11 тисяч ялинок. Про це повідомив Микола Лукашук — голова Дніпропетровської обласної ради, пишуть на офіційному сайті Дніпропетровської обласної ради.



«Відбулося засідання постійної комісії обласної ради з використання природних ресурсів. Перед новорічними святами обговорили необхідну кількість ялинок для нашої області. Це питання буде винесено на затвердження депутатського корпусу на найближчій сесії Дніпропетровської обласної ради», — сказав Микола Лукашук.

Дерева вирощують на спеціальних плантаціях, які охороняють рейдові бригади лісників.

Нагадаємо, що раніше редакція «Першого Криворізького» розповіла, де криворіжці можуть перевірити ялинку на радіаційну чистоту та скільки будуть коштувати цього року хвойні.

Також під час засідання комісії з питань екології та енергозбереження депутати внесли зміни до комплексної програми екологічної безпеки та запобіганням клімату до 2025 року. Зокрема, працюватимуть над планом управління відходами, об'єктами природно-заповідного фонду, системою моніторингу атмосферного повітря.

Зазначимо, що далі всі ці питання будуть винесені на затвердження депутатського корпусу на найближчій сесії Дніпропетровської обласної ради.



Посилання скопійовано в буфер обміну