В Україні запрацював цілодобовий Штаб з ліквідації наслідків негоди на дорогах

В Україні запрацював цілодобовий Штаб з ліквідації наслідків негоди на дорогах

Фото: Держагентство відновлення та розвитку інфраструктури України

Через погіршення погоди найближчим часом в Україні розпочинає цілодобову роботу Штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на дорогах.

Про це повідомляє Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури.

Відомо, що через активний циклон в Україні, крім західних та східних областей, сьогодні-завтра очікуються складні погодні умови ІІ (помаранчевого) рівня небезпечності.

«Мокрий сніг та дощ, замети на дорогах і ожеледиця: в Україні погіршуються погодні умови. Щоб оперативно реагувати на ситуацію і не допустити проблем на автошляхах, розпочав цілодобову роботу Штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на дорогах державного значення», – йдеться у повідомленні.
Відзначимо, що водіям радять не виїжджати без нагальної потреби на далекі відстані, а при плануванні маршрутів враховувати складність погодних умов.

У разі виникнення надзвичайної ситуації на дорозі українці можуть телефонувати на цілодобову гарячу лінію: +38 067 400 60 80.


Фото з номером телефону Штабу

Нагадаємо, що днями на території Дніпропетровської області синоптики прогнозують значне погіршення погодних умов. Такі умови відповідають помаранчевому рівню небезпеки. Зазначається, що всі служби області працюють у посиленому режимі роботи.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну