ЗСУ продовжують утримувати позиції на лівобережжі Дніпра Херсонської області — Генштаб

ЗСУ продовжують утримувати позиції на лівобережжі Дніпра Херсонської області — Генштаб

Фото: Генштаб ЗСУ

Протягом доби на фронті відбулось 52 бойових зіткнення. Наші воїни продовжують утримувати позиції та завдавати вогневого ураження противнику на лівобережжі Дніпра Херсонської області.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у вечірньому зведенні.
На Куп’янському напрямку противник, за підтримки авіації, вів штурмові дії в районах Синьківки Харківської області, де силами оборони відбито 2 атаки.

Також на Лиманському напрямку ворог наступальних дій не вів. Завдав авіаційних ударів в районах Серебрянського лісництва Луганської області та Спірного Донецької області.

Зазначається, що на Бахмутському напрямку противник вів безуспішні штурмові дії біля Кліщіївки та Андріївки Донецької області, де Силами оборони відбито 10 атак.

На Авдіївському напрямку окупанти, за підтримки авіації, вели безуспішні штурмові дії східніше Новокалинового, Авдіївки та Первомайського Донецької області. Збройні Сили України відбили 18 атак.

На Мар’їнському напрямку ворог, за підтримки авіації, вів безуспішні штурмові дії в районах Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області, де Силами оборони відбито 11 атак.

На Шахтарському напрямку ворог наступальних дій не вів.

На Запорізькому напрямку противник наступальних дій не вів.

Протягом доби авіація сил оборони завдала 11 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки ворога.

Також підрозділи ракетних військ уразили 3 райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, пункт управління, засіб протиповітряної оборони та 4 артилерійських засоби противника.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну