На Авдіївському напрямку Сили оборони відбили 22 атаки

На Авдіївському напрямку Сили оборони відбили 22 атаки

Фото: Генштаб ЗСУ

Протягом доби на фронті відбулось 58 бойових зіткнень. На Авдіївському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії східніше Новобахмутівки, північніше Ласточкиного, Авдіївки та Первомайського Донецької області. Тут Сили оборони відбили 22 атаки.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

На Куп’янському напрямку ворог вів штурмові дії в районах Синьківки, північно-східніше Петропавлівки та Іванівки Харківської області, де Силами оборони відбито 12 атак.

На Лиманському напрямку ворог наступальних дій не вів.

На Бахмутському напрямку ворог наступальних дій не вів. Завдав авіаційного удару біля Південного Донецької області.

На Мар’їнському напрямку ворог, за підтримки авіації, вів безуспішні штурмові дії в районах Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області, де Силами оборони відбито 14 атак.

На Шахтарському напрямку наші захисники відбили 3 атаки противника західніше Старомайорського Донецької області.

На Запорізькому напрямку противник 4 рази безуспішно намагався відновити втрачене положення в районі Роботиного Запорізької області.

Протягом доби авіація Сил оборони завдала 11 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

Підрозділами ракетних військ уразили 11 районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, пункт управління, засіб протиповітряної оборони, 4 артилерійських засоби та склад боєприпасів противника.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну