Через обстріли феросплавний завод в Нікополі призупиняє роботу

Через обстріли феросплавний завод в Нікополі призупиняє роботу

Фото: nzf.com.ua

Нікопольський феросплавний завод призупиняє виробництво через російські обстріли.

Про це йдеться на сайті підприємства.

Нікополь знаходиться за п'ять кілометрів від окупованого Енергодару, через що кожного дня потерпає від постійних обстрілів ворожої артилерії.

Цілями російських агресорів стають підприємства критичної, енергетичної та промислової інфраструктури. В тому числі Нікопольський феросплавний завод, який на сьогодні є одним з небагатьох промислових підприємств металургійної промисловості, яке намагається підтримувати ритмічний режим роботи в цих несприятливих умовах, зберігаючи робочі місця та відрахування в бюджети різних рівнів.

Але через непрогнозовані дії окупантів в АТ НЗФ можливі перебої із забезпеченням енергоресурсів - електроенергією та водою.

Своєю чергою підприємство постійно дбає про свій ключовій ресурс - людей. Тому в межах соціального партнерства з нікопольською громадою, АТ НЗФ впроваджує та посилює заходи направлені на безпеку та захист життя та здоров'я працівників.

Задля збереження пічних агрегатів, адміністрація НЗФ прийняла рішення про тимчасове призупинення виробництва феросплавної продукції. Тим часом на підприємстві продовжать виконувати будівельні та ремонті роботи, пов'язані з модернізацією обладнання та енергокомунікацій, які неодноразово були пошкоджені через обстріли.

За кожним працівником, який не буде задіяний у вищевказаних видах робіт, збережуться виплати згідно з діючим законодавством.

Після усунення загрози обстрілів енергосистеми України, НЗФ готовий продовжити сталу роботу.

Товарна продукція АТ НЗФ є в наявності на складах, у разі потреби українські виробники будуть забезпечені феросплавами.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну