Криворізьке комунальне підприємство витратить понад 500 000 гривень на ремонт підлоги

Криворізьке комунальне підприємство витратить понад 500 000 гривень на ремонт підлоги

Фото: Перший Криворізький

Понад півмільйона гривень витратять на ремонт підлоги у приміщенні профмайстерні комунального підприємства “Сансервіс” у Кривому Розі.

Інформацію про це розміщено на сайті держзакупівель prozorro.

Необхідність ремонту чиновники пояснюють тим, що у будівлі профмайстерні, розташованої на території Комунального підприємства «Сансервіс», зберігаються матеріальні цінності (дошки, рейки, плити OSB тощо), які використовується для ліквідації надзвичайних ситуацій місцевого рівня воєнного характеру.

Будівельні матеріали повинні зберігатися в певних умовах при відповідному температурному режимі та рівні вологості. Технічний стан підлоги приміщень профмайстерні незадовільний, що не дозволяє воротам щільно прилягати до підлоги та може вплинути на втрату якісних властивостей матеріалів при попаданні атмосферних опадів в приміщення та зниження температури повітря в осінньо-зимовий період.

Єдиною учасницею торгів стала ФОП "Демченко Юлія Олегівна" з пропозицією у 543 560,40 гривень. Для укладання договору ФОП має усунути невідповідності у тендерній пропозиції.

Згідно з даними аналітичної платформи Youcontrol, ФОП "Демченко Юлія Олегівна" зареєстроване у січні 2021 року у Кривому Розі. Цьогоріч ФОП отримало держзамовлень на суму 6 072 166 гривень.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну