Нормального водопостачання не було і до підриву Каховської ГЕС, — мешканці села у Криворізькому районі

Нормального водопостачання не було і до підриву Каховської ГЕС, — мешканці села у Криворізькому районі

Фото: Перший Криворізький

У селі Cтепове Гречаноподівської громади у Криворізькому районі майже п'ять років немає нормального водопостачання, а сільській раді впевнені, що проблеми з нормальним водопостачанням почалися після підриву окупантами Каховської ГЕС. Про це повідомили редакції «Перший Криворізький» місцеві.

«В селі вже 5 років немає нормального водопостачання та водогону відповідно. Останні пів року мешканці активно пишуть скарги та колективні звернення, щоб пришвидшити відновлення нормального водопостачання у Степовому. Але воду дають максимум два дні на тиждень, але вода коричнева та подається з низьким тиском», — розповідає Аліна, місцева мешканка Степового.



У відповіді на звернення одній з місцевих мешканок виконавчий комітет Гречаноподівської громади повідомив, що сьогодні водопостачання у селі Степове є, але з малим тиском через підрив Каховської гідроелектростанції. Також чиновники повідомили, що через це місцеве комунальне підприємство «Дар» здійснює підвіз води по графіку.



Зазначимо, що жителі села Степове також повідомили редакції, що воду подають на 1-2 години, а щодо графіка підвозу води, то він не дійсний.

Редакція «Першого Криворізького» звернулася за коментарем до Криворізької районної військової адміністрації, тому більше інформації читайте у наступних публікаціях.

Чи задовольняє криворіжців якість питної води: опитування

Посилання скопійовано в буфер обміну