Мешканці Кривого Рогу можуть дізнатись про історію міста у музеї під квітковим годинником

Мешканці Кривого Рогу можуть дізнатись про історію міста у музеї під квітковим годинником

Фото: Перший Криворізький

Редакція 1kr.ua нагадує, що криворіжці та гості міста мають змогу відвідати музей під квітковим годинником біля Парку Героїв на проспекті Металургів. Зараз в експозиції музею — два фільми: один розповідає про історію міста, інший — про творчість криворізьких митців. Раніше відвідувачі могли подивитись п'ять роликів, але зараз ті, що були озвучені російською мовою, прибрали з показу.

До перегляду допускають від двох людей. Одній людині дивитись фільм не дозволяється, як пояснюють у касі, через "великі рахунки за електроенергію" та в цілях економії. Музей працює з 9:00 до 17:00, у розкладі щодня — вісім сеансів. Вартість квитка для дорослих людей — 20 гривень, для дітей — 15 гривень. Екскурсійна путівка для групи до п'яти людей коштуватиме 55 гривень.




Відвідувачам варто брати з собою дрібну готівку — безготівкового розрахунку у музеї немає (як кажуть на касі, був до повномасштабного російського вторгнення).



Сеанс відвідування триває 45 хвилин. При купівлі квитка на перегляд ролика про історію міста глядачі дізнаються короткі факти з офіційного часу заснування та основні місцеві легенди, біографії місцевих історичних постатей.


Раніше 1kr.ua довідався, скільки грошей витрачають з бюджету Кривого Рогу на утримання музею під квітковим годинником. Зазначається також, що у червні музей отримав від продажу квитків 2,1 тисячі гривень, а в серпні 1,2 тисячі гривень.

Посилання скопійовано в буфер обміну