Криворіжці показали виставу на міжнародному театральному фестивалі

Фото: Нікольчук Сергій

Фото: Перший КриворізькийФото: Нікольчук Сергій

1-8 жовтня у Миколаєві відбувся міжнародний театральний фестиваль Homo LUDENS 12+1. У фестивалі взяли участь і двоє митців, які дають театральні вистави у Кривому Розі. «ДіаМоноЛог» — монолог за участі двох людей: жителя деокупованої Херсонської області Андрія Богуна та криворіжця Павла Осікова. Режисеркою була Олена Аракелян.

«ДіаМоноЛог» — історія двох людей з різними долями. Один із окупованої території, інший з міста за кількадесят кілометрів від лінії фронту. Павло Осіков з Кривого Рогу та Андрій Богун з села Мала Олександрівка деокупованої Херсонщини поєднали свої зусилля для створення автобіографічного сторітелінгу в театрі. Організував фестиваль Миколаївський академічний художній драматичний театр, художній керівник та директор — Артем Свістун.

Після дійства пройшло обговорення театральної вистави. Митці зворотний зв'язок та рекомендації для вдосконалення майстерності.


Ми виступали поруч з академічними театрами, — каже актор Павло Осіков. — Висока конкуренція не завадила нам потрапити на фестиваль, і враження у нас лише позитивні. З поверненням до Кривого Рогу нашими виставами ми будемо ще більше збирати на допомогу ЗСУ. Медикаменти та прилади нічного бачення для авто військових — наш пріоритет на сьогодні.

14 жовтня у Кривому Розі в приміщенні культурно-громадського центру «Шелтер+» на Джона Маккейна, 28, артисти покажуть фестивальну виставу. Початок о 17:00. У роботі митців — ще три нові вистави. Глядачів запрошують відвідати мистецьку резиденцію KVARTA на 173-му кварталі.

Посилання скопійовано в буфер обміну