У Криворізькому районі від коронавірусу вакциновані 100% освітян

У Криворізькому районі від коронавірусу вакциновані 100% освітян

Фото: Перший Криворізький

Станом на початок жовтня 2023 року на території Криворізького району провакциновано працівників закладів освіти на 100%.

Про це повідомив начальник Криворізької РВА Євген Ситниченко.

Працівників медичних установ на вакциновані на 99%, культури — на 98%, соціальних закладів — на 93%, виконавчого апарату — на 97%, житлово-комунального господарства — на 77%, інших галузей на 65% та неорганізоване населення (пенсіонери) — на 59%.

Задля забезпечення належного та рівного доступу до ефективної вакцини проти коронавірусної хвороби COVID-19 для всього населення району були створені 45 пунктів щеплень на базі 15 центрів первинної медико-санітарної допомоги, 19 виїзних мобільних бригад та 2 центри вакцинації. Загалом провакциновано 338 159 осіб, що становить 46% від загальної кількості населення, з них дітей старше 12 років - 3036 осіб.

У пунктах щеплень та центрах вакцинації побільшало відвідувачів: задіяно медичних сестер з пунктів здоров'я, медичних реєстраторів, які працюють у додаткових кабінетах вакцинації; змінено графіки роботи пунктів щеплення, збільшено час вакцинації до останнього охочого пацієнта, постійно працюють виїзні мобільні бригади у віддалені населені пункти; збільшена кількість медичного персоналу для проведення вакцинації від COVID-19. Усі заклади забезпечені в повному обсязі всіма видами вакцин для проведення щеплень від COVID-19.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну