Скільки коштують м`ясні продукти у Кривому Розі: огляд цін

Скільки коштують м`ясні продукти у Кривому Розі: огляд цін

Фото: Перший Криворізький

М'ясні продукти цілий рік користуються попитом у мешканців Кривого Рогу. Редакція "Першого Криворізького" підготувала матеріал про ціни на них у супермаркетах та на ринках Кривого Рогу.

М'ясні продукти у великих мережевих супермаркетах міста коштують:

  • куряча четвертина, крило 73-92,90 гривень за кілограм;
  • куряче філе 163,9-170 гривень за кілограм;
  • куряче стегно 124-135,90 гривень за кілограм;
  • куряче філе стегна 171-189 гривень за кілограм;
  • фарш курячий 149,9-180 гривень за кілограм;
  • тушка курчати-бройлера 99,9 гривень за кілограм;
  • свинина 199-239 гривень за кілограм;
  • свинячий ошийок без кістки 264 гривень за кілограм.


М'ясо на ринку коштує:

  • сало 60-120 гривень за кілограм;
  • сало з проріззю 200-250 гривень за кілограм;
  • гуляш свинячий, яловичий 150-170 гривень за кілограм;
  • гомілка яловича 85-100 гривень за кілограм;
  • грудинка яловича 120-140 гривень за кілограм;
  • свинина від 100 до 200 гривень за кілограм;
  • свинячий ошийок від 170 до 200 гривень за кілограм.


Читайте також: Скільки коштують овочі та фрукти у Кривому Розі: огляд цін



Посилання скопійовано в буфер обміну