З якими питаннями криворіжці звертаються до Контакт-центру

З якими питаннями криворіжці звертаються до Контакт-центру

Фото: управління преси та інформації

Контакт-центр 15-20 у Кривому Розі працює три роки. За цей час надійшло 343 тисячі дзвінків, 111 тисяч опрацьованих заявок, понад 230 тисяч консультацій.

Про це повідомляє Управління преси та внутрішньої політики виконкому Криворізької міськради.

З вересня 2020 року у Кривому Розі функціонує сучасний сервіс «Контакт-Центр 1520». Він створений для комфорту та ефективного зворотного зв’язку криворіжців з міськими службами. Зателефонувавши, безкоштовно, за номером (з мобільного) 15-20 або (056) 499-15-20 жителі можуть подати заявку з питань, які їх турбують.

Аналіз звернень, з якими звертаються містяни, показує, що найбільше криворіжців турбують питання житлово-комунальної сфери (49% заявок), соціальної підтримки (10% заявок), благоустрою (7% заявок), медицини (6% заявок), життєдіяльності під час воєнного стану (3% заявок), транспорту (2,5% заявок).

Інна Сторожук, начальник управління електронної комунікації з громадою «Контакт-Центр 1520», зазначила: «Щоденно до Контакт-центру надходить понад 600 дзвінків. Працівники Центру надають консультації із різноманітних питань, роз'яснюють людям куди треба звернутися, щоб проблема була вирішена, як і де швидше оформити потрібні документи тощо. З початком війни найважливішими стали питання соціальної підтримки: отримання гуманітарної допомоги, продуктових наборів, надання прихистку внутрішньо переміщеним особам та розв'язання інших проблем. Ми уважно вислуховуємо кожного, аналізуємо зміст проблеми. Якщо можемо, одразу консультуємо, якщо ж потрібні більш детальні фахові роз’яснення, то формуємо заявку і направляємо до виконавців».

«Контакт-Центр» працює щоденно з 08:00 до 20:00 без перерви, а по дзвінках, що надійшли у неробочий час або під час повітряної тривоги, оператори обов’язково перетелефоновують мешканцям. Сайт електронного сервісу https://spilkuisia.kr.gov.ua працює цілодобово.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну