Суд Кривого Рогу заборонив чоловіку перебувати в обласній лікарні імені Мечникова

Суд Кривого Рогу заборонив чоловіку перебувати в обласній лікарні імені Мечникова

Фото: Перший Криворізький

У червні 2023 року рішенням Жовтневого суду Кривого Рогу чоловіку заборонили перебувати на території комунального підприємства «Дніпропетровська обласна клінічна лікарня імені І.І. Мечникова».

Про це йдеться у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

З 11 травня 2017 року по 7 березня 2018 року чоловік перебував на стаціонарному лікуванні у відділенні нейрохірургії хребта та спинного мозку.

Криворіжцю запропонували продовжити консервативне лікування в неврологічному відділенні за місцем проживання та узгоджений перевід, але він категорично відмовився від транспортування за місцем проживання.

У зв`язку з відсутністю показань для подальшого лікування в нейрохірургічному відділенні, чоловіка виписали з відділення 7 березня 2018 року. Однак він продовжив перебувати у відділенні нейрохірургії хребта та спинного мозку лікарні.

У зв`язку з цим до поліції надходили неодноразові звернення від медзакладу щодо вчинення чоловіком хуліганських дій та відмови звільнити будівлі лікарні, що підтверджується матеріалами цивільної справи.

Відповідач на судове засідання не з`явився, про дату та час розгляду справи був повідомлений належним чином.

Суд вивчив всі матеріали справи.

Рішенням суду чоловіку заборонили, в разі не проходження стаціонарного лікування в «Дніпропетровській обласній клінічній лікарні імені І.І. Мечникова» перебувати та проживати на території медзакладу.

Суд постановив виселити криворіжця, звільнити будівлі та споруди лікарні в разі не проходження стаціонарного лікування там.

Чоловіка зобов’язали сплатити судовій збір у сумі 2 684 гривні на користь медичного закладу.

Читайте також: У Кривому Розі чоловіка засудили за психологічне насилля над матір’ю



Посилання скопійовано в буфер обміну