Правоохоронці викрили людей, які організували незаконний бізнес у Кривому Розі

Правоохоронці викрили людей, які організували незаконний бізнес у Кривому Розі

Фото: ГУНП Дніпропетровської області

8 серпня правоохоронці провели низку обшуків у людей, які створили незаконний бізнес у Кривому Розі. Слідчі повідомили організатору групи про підозру у скоєнні кримінального правопорушення.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Дніпропетровської області.

«Зловмисники втягнули у заняття проституцією 11 жінок. Інтимні послуги надавалися в орендованих квартирах, їхня вартість становила близько 2 тисячі гривень за годину», — йдеться на сторінці.

Слідством встановлено, що злочинна група складалася з 3 осіб. Організатор — 50-річний чоловік забезпечував функціонування групи та керував фінансами.

З організатором співпрацювали дві спільниці, які розміщували рекламні оголошення в мережі Інтернет, проводили співбесіди з жінками, які бажали надавати сексуальні послуги за гроші та координували їх діяльність.




8 серпня у місцях розпусти, а також за місцем мешкання та в автомобілі фігуранта правоохоронці провели низку обшуків, в ході яких вилучили ноутбуки, планшет, мобільні телефони, гроші, флеш-накопичувачі, картхолдери, «чорнові» записи та інші речові докази, що мають значення для слідства.

Наразі слідчі повідомили про підозру організатору групи у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 302 та частиною 2 статті 303 Кримінального кодексу України.

Крім цього, поліцейські затримали 24-річну співучасницю. Як з’ясувалося, жінка тривалий час перебувала в активному розшуку за скоєння злочину, передбаченого частиною 2 статті 302 Кримінального кодексу України.

Наразі триває слідство.




Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну