5 криворіжців отримали мікрогранти на розвиток власного бізнесу

5 криворіжців отримали мікрогранти на розвиток власного бізнесу

Фото: Перший Криворізький

Триває програма «єРобота», яка дозволить 5 заявникам отримати кошти на розвиток бізнесу Кривого Рогу та втілювати найсміливіші бізнес-ідеї у життя, розвивати власну справу та створювати нові робочі місця.

Про це йдеться на сайті Дніпропетровського обласного центру зайнятості.

Підприємці обирають різні напрямки – виготовлення тентів та виробів з ПВХ тканини, виробництво поручнів для маломобільних груп людей, фото послуги, стоматологічні послуги, розширення діючого автомагазину, послуги швидкого харчування, послуги епіляції та вирощування овочів.

Лідером за кількістю успішних заяв в області є місто Кривий Ріг – 5 бізнес-проєктів. З міста Дніпро надійшло 3 успішних заяви. Також двоє переможців з Кам’янського району.

У цілому, цьогоріч Державний центр зайнятості ухвалив рішення про надання коштів 108 заявникам. Переможці отримають майже 26 мільйонів гривень. Схвалені бізнес-проєкти передбачають створення 242 нових робочих місць.

Кожен охочий може долучитися до програми та подати заявку на отримання мікрогрант через Портал Дія. До заяви обов’язково додається бізнес-план щодо започаткування нового або розвитку вже діючого бізнесу.

Здійснюється прийом заяв з надання грантів для учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни та їх дружин/чоловіків, які мають можливість отримати кошти в розмірі до 1 млн грн на створення або розвиток власного бізнесу. Більш детально ТУТ - «Грант для ветеранів».

«Гаряча лінія» Дніпропетровського обласного центру зайнятості – (067)-744-54-80.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну