ПриватБанк відновить прийом іноземної валюти через термінали

ПриватБанк відновить прийом іноземної валюти через термінали

Фото: Перший Криворізький

ПриватБанк із 22 червня відновить послугу прийому готівкової іноземної валюти з ії зарахуванням на картку через мережу терміналів самообслуговування.

Про це повідомляє пресслужба банку.

"Нам відома інформація про деякі аспекти щодо обміну готівкової іноземної валюти, зокрема обміну іноземних банкнот з ознаками значного зношення або пошкодження та банкнот давніх років випуску. Банк поновлює послугу прийому готівкової іноземної валюти з ії зарахуванням на картку через мережу терміналів самообслуговування з 22 червня 2023 року та співпрацює з регулятором в рамках встановлених норм і правил", — ідеться в повідомленні.

Останнім часом банки та обмінні пункти в Україні відмовляються приймати купюри з незначною потертістю, надписами і печатками, операції з якими раніше здійснювали без проблем. Такі банкноти пропонують здавати з 10-15-відсотковим дисконтом. У свою чергу, Національний банк України заявив, що не ухвалював жодних нормативно-правових актів, які передбачають заборону валютно-обмінних операцій з іноземною валютою, зокрема, доларами США серії 1996 року та випущеними в обіг раніше.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"


Посилання скопійовано в буфер обміну