ППО вночі знищила дві крилаті ракети і 20 дронів-камікадзе

ППО вночі знищила дві крилаті ракети і 20 дронів-камікадзе

Фото: Генштаб ЗСУ

Сили та засоби протиповітряної оборони вночі 10 червня знищила дві ворожі крилаті ракети та 20 ударних дронів Shahed-136/131.

Про це Повітряні сили Збройних сил України повідомляють у Телеграмі.

Уночі 10 червня ворог завдав удару по одному з оперативних аеродромів у Полтавській області балістичними та крилатими ракетами типу "Іскандер", а також ударними БпЛА іранського виробництва.
Також росіяни атакували Одеську та Харківську область крилатими ракетами наземного базування та ударними дронами відповідно.

Усього по об’єктах критичної інфраструктури та військових об’єктах з північного та південного напрямків випущено вісім ракет наземного базування різних типів та 35 ударних БпЛА іранського виробництва Shahed-136/131 – з району східного узбережжя Азовського моря.

"Силами та засобами протиповітряної оборони Повітряних сил в зонах відповідальності повітряних командувань "Схід", "Центр" та "Південь", у взаємодії із ППО інших складових Сил оборони України, знищено дві крилаті ракети (тип уточнюється) та 20 ударних дронів Shahed-136/131", — ідеться в повідомленні.

Атака тривала з 23:00 9 червня по 5:00 10 червня. За попередніми даними, без людських жертв. Щодо наслідків повідомлять місцеві військові адміністрації.

Також за минулу добу, 9 червня, ППО знищила 12 ворожих БпЛА оперативно-тактичного рівня ("Орлан-10", Zala, Supercam"), підкреслили у Повітряних силах.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну