На правах реклами

Онлайн-репетитор англійської мови: про роботу та зарплату в Кривому Розі

Онлайн-репетитор англійської мови: про роботу та зарплату в Кривому Розі

Фото: BUKI

Пошук робити актуальний в будь-який час. Її шукають як професіонали зі стажем, так і початківці без досвіду роботи. Сучасні пошуки роботи мають дещо іншу специфіку ніж 10 років тому. Все більше людей зацікавлені працювати вдома, онлайн та не витрачати свій час на походи в офіс. Робота онлайн має значні переваги перед традиційною офлайн зайнятістю. Значною мірою такий попит на віддалену роботу створила пандемія коронавірусу та повномасштабна війна. Люди намагаються забезпечити себе і при цьому знаходитися в комфортних умовах власного дому. Онлайн-професії, що користуються попитом сьогодні:
  1. Особистий асистент/помічник керівника (необхідно мати гарні організаторські здібності, бути відповідальним та гнучким);
  2. Менеджер з підтримки клієнтів (вміння вести діалоги, впевнене користування соціальними мережами, вміння налагоджувати комунікацію з людьми);
  3. Репетитор (необхідне ґрунтовне знання свого предмету та володіння методиками викладання матеріалу).


Підготовлено за підтримки освітнього маркетплейсу BUKI: https://buki.com.ua/ru/tutors/anhliiska-mova/krivoy-roh/

Попит на вивчення іноземних мов серед українців.

Вивчення іноземних мов сьогодні набирає обертів серед українців. В першу чергу це пов’язано з тим, що з початком повномасштабної війни Росії проти України, починаючи з 2022 року дуже багато українців були вимушені виїхати закордон, тікаючи від війни. Повноцінно навчатися, працювати та жити закордоном можливо тоді, коли ти володієш мовою країни, в якій знаходишся. Англійська мова не є виключенням, адже багато людей виїхали саме до англомовних країн. Мови, які більш за все вчать українці в 2022/2023 роках:

  • Англійська;
  • Німецька;
  • польська;
  • Французька;
  • Італійська;
  • Іспанська.

Репетитор англійської мови в Україні. Скільки можна отримати за урок в залежності від міста?

Репетитори англійської мови користуються великим попитом як офлайн, так і онлайн. Сьогодні вивчати англійську мову хочуть діти, абітурієнти та дорослі. Знання англійської дає широкі можливості для успішного складання ЗНО, подальшого навчання в університеті, виїзду за кордон, подорожей та життя в англомовних країнах. Онлайн викладання англійської мови набирає все більших обертів останні роки. Це зручний формат, що дозволяє навчатися з будь-якого місця та в зручний час. В разі виникнення непередбачуваних обставин легше скасувати чи перенести заняття. Є репетитори, що працюють як онлайн, так і офлайн. Вартість послуг репетитора при цьому не залежить від формату. Вартість розраховується в залежності від часу заняття, кваліфікації викладача та може різнитися в залежності від міста. В залежності від міста вартість академічної години (60 хвилин) заняття англійською мовою становить:

  • Київ (600 грн);
  • Луцьк (300 грн);
  • Кривий Ріг (350 грн);
  • Полтава (300 грн);
  • Тернопіль (250 грн).


Як знайти більше учнів? Як репетитору можна себе просувати?

Робота репетитором англійської мови може бути як основним видом діяльності, так і додатковим. Для того, щоб отримати гарну фінансову винагороду, потрібно продумати графік роботи. Ви можете взяти необхідну кількість робочих годин для того, щоб вийти на бажаний рівень прибутку.
Дуже зручно, що можна самостійно обирати дні та години роботи. Просувати послуги репетитора можна на спеціальних майданчиках, де люди шукають репетиторів з різних дисциплін. Тут можна порівняти ціни на заняття та обрати найкращі пропозиції для себе.

Репетитор може просувати себе та свої послуги через розвиток особистого бренду. Для цього краще обрати соціальні мережі, де молодь проводить більшість свого часу. Можна створювати цікаві відео з певної тематики, або використовуючи певну лексику чи граматичні правила. Головне пам’ятати, що всі матеріали мають бути не занадто довгими. Вони мають бути цікавими, можливо провокативними та з перших секунд захоплювати увагу потенційних учнів. Можна розробити цікавий та корисний безкоштовний продукт, який допоможе ближче познайомитися з Вами та Вашими методами викладання.

Онлайн робота репетитором англійської мови в Кривому Розі безперечно має достатньо переваг над роботою офлайн. Це може бути прекрасним джерелом основного прибутку, або приємним бонусом до основного виду діяльності. Для досягнення фінансової незалежності репетитору необхідно постійно розвиватися, навчатися та застосувати сучасні інтерактивні технології в своїй роботі.

Посилання скопійовано в буфер обміну