Криворізький гвардієць став переможцем міжнародного турніру з легкої атлетики

Криворізький гвардієць став переможцем міжнародного турніру з легкої атлетики

Фото: вч 3011

У кінці травня у місті Турнов у Чехії відбувся міжнародний турнір Memori?l Ludv?ka Da?ka 2023 , гвардієць з Кривого Рогу виборов перше місце з легкої атлетики.

Про це йдеться на сторінці військової частини 3011 Національної гвардії України.

Участь в легкоатлетичних змаганнях взяли близько 300 спортсменів, серед яких представники з України, ПАР, Словаччини, Ямайки, Польщі та самої Чехії.
Гвардієць виборов золото, подолавши 400-метрову дистанцію з бар‘єрами за 52,63 с.

За плечима чоловіка багате спортивне минуле – Денис почав займатися спортом ще з 6-річного віку, спочатку – спортивною гімнастикою, потім – легкою атлетикою. Сьогодні гвардієць має звання майстра спорту України с легкої атлетики.

З початком повномасштабного вторгнення 24 лютого 2022 року Денис виконував бойові завдання у складі підрозділу оперативного призначення – разом із побратимами брав участь у боях за визволення Херсонської області від російських окупантів.

Увесь цей час Денис не припиняв тренуватися, аби завжди бути у гарній фізичній формі. У вересні минулого року гвардієць взяв участь у чемпіонаті України з легкої атлетики.

За словами Дениса, під час змагань вболівальники та інші спортсмени висловлювали надзвичайну підтримку Україні.

«Навіть на змаганнях я постійно слідкую за новинами, за справами моїх побратимів, тримаю бойовий настрій! Війна не оминула жодного українця і ми будемо боротися за перемогу!», - відзначає спортсмен.



Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну