Офіційно: у Кривому Розі запрацював Макдональдз

Офіційно: у Кривому Розі запрацював Макдональдз

Фото: Перший Криворізький

Сьогодні, 1 червня, відновив роботу ресторан McDonald’s у Кривому Розі.

Про це повідомляє пресова служба компанії.

У Криворізькому McDonald’s гості можуть зробити замовлення в залі ресторану на касі чи через термінали самообслуговування, а також на МакДрайві.

З першого дня відкриття McDonald’s запускає програму “Долонька щастя” для підтримки Сімейних кімнат, облаштованих при дитячих лікарнях, де хворі діти можуть бути поруч з батьками під час лікування.

Програма стартує символічно в день захисту дітей і триватиме до 30 червня. Таким чином McDonald’s продовжує не тільки заново відкривати ресторани, а й відновлює програми, що існували раніше, адже компанія втілює благодійну програму «Долонька щастя» вже понад 20 років.

Заклад у Кривому Розі з 07:00 до 21:00. Ресторан дотримуватиметься розширених правил безпеки, за якими у разі оголошення повітряної тривоги команда швидко завершує всі процеси, видає уже оплачені замовлення й зачиняє заклад, аби працівники і гості могли пройти в укриття. Також у разі підвищеного попиту в перші дні роботи заклад прийматиме обмежену кількість відвідувачів, аби уникнути скупчень людей, а команди могли краще відпрацювати оновлені процедури з безпеки.

Спершу буде представлене скорочене меню, яке поступово розширюватиметься з відновленням ланцюгів постачання і нарощення обсягів складів.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну