На Дніпропетровщині за добу на водоймах загинули двоє людей

На Дніпропетровщині за добу на водоймах загинули двоє людей

Фото: ДСНС Дніпропетровської області

28 травня у Дніпропетровській області двоє людей загинули у водоймах.

Про це повідомляє ДСНС Дніпропетровської області.

У місті Кам’янське рятувальники дістали тіло чоловіка з води. Повідомлення надійшло до надзвичайників близько 18:00. Тіло чоловіка було виявлено на відстані 2 метрів від берега річки Дніпро, поблизу вулиці Бориса Патона Дніпровського району міста. Наразі правоохоронці встановлюють дані загиблого.

Також випадок гибелі на воді трапився у місті Дніпро. Ввечері, о 20:29 від поліцейських надійшло повідомлення про те, що в озері Куряче Амур-Нижньодніпровського району міста знаходиться тіло людини.

На місці працювали водолази ДСНС. Вони дістали з поверхні водойми, на відстані 7 метрів від берега тіло жінки. Наразі дані загиблої встановлюють співробітники правоохоронних органів.

У Дніпрі водолази ДСНС врятували 29-річного чоловіка, який стрибнув з Центрального мосту у річку Дніпро. Подія трапилася близько 16:00 у Соборному районі міста. При падінні він вижив. Його оглянули працівники екстреної медичної допомоги та доправили до медичного закладу.

Нагадуємо, у воєнний час відсутні встановлені місця для купання. Тож закликаємо свідомо ставитись до застережень і дотримуватись порад рятувальників.


Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну