На правах реклами

Гарячі жарти і підтримка ЗСУ: Бампер і Сус 22 травня виступлять у Кривому Розі

Гарячі жарти і підтримка ЗСУ: Бампер і Сус 22 травня виступлять у Кривому Розі

Фото: Internet-bilet.ua

Зі свіжими гарячими жартами і новою полум’яною програмою Бампер і Сус їдуть у Кривий Ріг. 22 травня о 18.00 у Палаці молоді і студентів запалять усіх найкращим настроєм на великому
концерті у межах всеукраїнського туру на підтримку ЗСУ, який назвали ємко і по-нашому: «Гуси-гуси, га-га-га».

— Казочок не буде! Лише суцільна правда-матка про реальне життя, моцний гумор без цензури, багато-багато ваших усмішок, сюрпризи-розіграші і наша спільна допомога ЗСУ. Чекаємо всіх на концерті! — запрошують Бампер і Сус.

«Гостро, тонко і в саме яблучко!» — під таким девізом проходять всі їхні концерти. Бампер і Сус жартують про все, що близьке кожному глядачу. Про життя і політику, окупантів і волонтерські пригоди, картопельку і горе-водіїв — про вас, нас і їх. З нещадністю до ворогів і з непереборною вірою у перемогу України!

Долучаючись до інтерактивів, на концерті Бампера і Суса всі глядачі відчувають себе учасниками дійства, надихаються незламним позитивом і пекучим втіленням народної мудрості, яке хочеться розібрати на цитати. А завдяки незабутнім розіграшам і аукціонам гумористи на кожному концерті збирають чималі суми на підтримку захисників.

На передовій із концертами для Героїв Бампер і Сус постійно бувають, починаючи із 2014 року, тож завдяки новому туру придбають саме те, що українські бійці зараз найбільше потребують:
амуніцію і автівки.

Бампер і Сус нині — одні з найвідоміших гумористів України, лідери українського YouTube, кожне відео яких набирає мільйонні перегляди, а з середини квітня — ще й головні герої нового
розривного серіалу «Пригоди Бампера і Суса» на телеканалі «ТЕТ».

У своїх шоу, серіалі і на концертах Бампер і Сус скоряють серця глядачів надзвичайним почуттям гумору, шаленою харизмою і правдою про життя, найактуальніше і наболіле, що подають смачно і потужно, без купюр і цензури.
Їхні головні козирі — фірмовий, ні на що не схожий полум’яний гумор, та шалена енергетика, яка вирує на кожному концерті.

Криворіжці та всі гості міста, не пропустіть новий концерт ТОПових гумористів без жодних комплексів та упереджень, носіїв народної мудрості і тих, хто здатні запалити публіку з найперших
секунд.

22 травня о 18.00 у Палаці молоді і студентів у Кривому Розі влучні жарти, максимальний інтерактив, яскраві емоції та вибухові враження на 1000% гарантовані всім.
Концерт Бампера і Суса — кращий привід зібратися з друзями, щоб добре провести вечір, отримати бойовий заряд позитивних емоцій і підтримати ЗСУ!

Квитки на концерт купуйте за цим посиланням https://kryvyi-rig.internet-bilet.ua/uk/events/55257/bamper-i-sus

Посилання скопійовано в буфер обміну