Криворіжці пропонують перейменувати вулицю на честь загиблого героя Дениса Комара

Криворіжці пропонують перейменувати вулицю на честь загиблого героя Дениса Комара

Фото: Перший Криворізький

Мешканці Кривого Рогу створили петицію, щоб перейменувати вулицю Стрєльникова на честь загиблого захисника Маріуполя Дениса Комара.

Інформацію про це опубліковано на сервісі електроних петицій.

Комар Денис Анатолійович народився у місті Кривий Ріг, закінчив у 2012 році Криворізьку загальноосвітню школу |-||| ступенів №128. Денис з дитинства захоплювався військовою справою. В свої юні роки, закінчив Криворізьку школу рукопашного бою при СВА «Щит батьківщини». В цій школі було надано звання «інструктор з рукопашного бою» та «інструктор з застосування ТСБ та холодної зброї. Навчався у Криворізькому професійному транспортно-металургійному ліцеї.
На службі Денис не покинув займатися улюбленим спортом, та навіть тренував побратимів у Правому секторі.

Денис Комар в складі в/ч 3057 ОЗСП АЗОВ, був представником полку «Азов» в забігах (марафони, напівмарафони, забіги з перешкодами), приймав участь у змаганнях з регбі, футболу та кросфіту.

З 2016 до 2018 року перебував у лавах «Правого сектору» на добровільній основі без фінансового забезпечення. Потім вирішив перейти до складу НГУ «АЗОВ» у Маріуполі.

Планував іти вище по кар'єрних сходах, хотів піти вчитися до військового вищого навчального закладу, але 23 березня 2022 під час ведення вогню по ворогу в голову Дениса влучила куля снайпера, яка миттєво обірвала всі мрії та прагнення Героя.

Він загинув зі зброєю в руках.

Нагороджений орденом «За мужність» 3 ступеня, «За заслуги перед містом» 3 ступеня, нагрудним знаком «Гордість Довгинцівського району» та нагрудним знаком «Ветеран війни».

Якщо ви прочитали цю новину, то пропонуємо пройти невелике опитування, результати якого допоможуть редакції та сайту «Перший Криворізький» стати краще для вас.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"


Посилання скопійовано в буфер обміну