Як повернутись у тонус після Великодня

Як повернутись у тонус після Великодня

Фото: Pixabay

16 квітня православні християни святкували Великдень. Зазвичай українці збираються на застілля у родичів та друзів, куштуючи паски та різні страви. Тож після святкування важливо повернутися у тонус.

Журналістка «Першого Криворізького» підготувала декілька корисних порад.

Для гарного самопочуття важливо пити велику кількість води, особливо якщо вживали алкоголь. Склянка води дозволить не з’їсти зайвого та розгрузити організм. Утримайтеся на певний час від алкоголю, він підвищує апетит.

Намагайтеся рухатися якомога більше. Використовуйте будь-який вільний час для найменшої фізичної активності – виходьте на прогулянку з друзями чи родиною, проведіть тренування, побігайте.

Допоможе повернутись у тонус і нормалізація сну. Часто після свят збивається режим. Намагайтесь засинати до опівночі, а також прокидатись в один і той самий час вранці.

Дайте можливість організму відновитись після святкування. Важливо обмежувати кількість вживання солодкого, в тому числі паски. Куштуйте фрукти та овочі, які сприяють швидкому обміну речовин та виводять шлаки. Не забувайте про грейпфрути та імбирний чай.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"


Посилання скопійовано в буфер обміну