Зелений протест: криворіжці висадили алею дерев на місці незаконного паркінгу

Зелений протест: криворіжці висадили алею дерев на місці незаконного паркінгу

Фото: Перший Криворізький

8 квітня мешканці одного з центральних проспектів Кривого Рогу висадили сакури, груші, яблуні та сливи. Неподалік від місця, де ростуть нові зелені насадження, нещодавно незаконно зрубали 11 дерев.

Раніше редакція «Першого Криворізького» повідомила, що на проспекті Металургів триває справжня боротьба за територію та дерева, які нещадно зрубили без жодних дозволів. Мешканцінеабияк обурені діями орендаря земельної ділянки поруч із їхнім будинком, і вже не вперше викликають поліцію.

«…Ми майже два місяці намагаємося довести свої права на прибудинкову територію, за утримання якої ми платимо. Зараз кожного дня на нашій прибудинковій території стоять автомобілі, відвідувачів та власників каварні «Адоро»…», — розповідає Любов Смірнова, мешканка будинку на проспекті Металургів, 38.

Перші дерева мешканці багатоквартирного будинку висадили у березні, але навіть це не зупинило автомобілістів паркувати машини. Тому криворіжці вийшли прибрати прибудинкову територію та висадили алею сакур, груш, яблунь та слив.



Нагадаємо, що за фактом вирубки 11 дерев правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 246 Кримінального кодексу України. Зараз поліцейські встановлюють причетних до вирубки дерев.



Посилання скопійовано в буфер обміну