Жителі Дніпропетровщини можуть отримати гранти на розвиток бізнесу

Жителі Дніпропетровщини можуть отримати гранти на розвиток бізнесу

Фото: Перший Криворізький

Грантова програма діє для малого та середнього бізнесу із деокупованих та прифронтових територій, до яких належить Дніпропетровська область. Розмір гранту складає до 400 тисяч гривень (еквівалент 10 тисяч євро).

Про це повідомляє Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Євросоюз продовжує надавати допомогу Україні в межах ініціативи EU4Business. Нещодавно стартував черговий конкурс на підтримку малого та середнього бізнесу постраждалих від війни територій.

Гранти по 10 тисяч євро на розвиток бізнесу можуть отримати 10 компаній. Вони мають бути зареєстровані у Чернігівській, Сумській, Харківській, Херсонській, Миколаївській, Запорізькій, Донецькій, Луганській, Одеській, Дніпропетровській, Полтавській, Кіровоградській і Київській областях (без урахування міста Києва).

Підприємства не повинні розміщуватись і вести свою діяльність на тимчасово окупованих територіях. Їх власники мають бути громадянами України, а чисельність працівників на момент участі має складати від 11 до 249 осіб.

Від одного претендента може бути подана лише одна заявка. Ознайомитися з іншими критеріями конкурсу можна за цим посиланням.

Заявки можна подавати до 9 квітня 2023 року включно. Переможців буде оголошено до кінця травня.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну