На Дніпропетровщині викрили наркобізнес з мільйонними доходами

На Дніпропетровщині викрили наркобізнес з мільйонними доходами

Фото: Дніпропетровська обласна прокуратура

У Дніпропетровській області затримали 12 учасників злочинної організації, які налагодили наркобізнес із мільйонними доходами.

Про це повідомляє пресова служба Дніпропетровської обласної прокуратури.

За даними слідства, створив злочинну організацію мешканець міста Жовті Води. Він налагодив розгалужену мережу збуту метадону, канабісу та метамфетаміну. До «бізнесу» організатор залучив 11 знайомих, кожен із них виконував функції за заздалегідь узгодженим планом.

Закуповували психотропну речовину та наркотичні засоби оптовими партіями. Продаж наркотиків здійснювали за попередньою домовленістю з клієнтами «із рук в руки» та поштовими замовленнями по території України. Оплату за «товар» приймали на банківські карти та готівкою.

Щомісячна така незаконна діяльність приносила їм понад 5 мільйонів гривень прибутку.

У ході спецоперації проведено понад 20 санкціонованих обшуків за місцями їх проживання та в автомобілях, вилучено метадон, метамфетамін, 32 кг канабісу, електронні ваги, мобільні телефони, банківські карти, флеш-накопичувачі, чорнові записи, помпову рушницю, патрони, предмети, схожі на бойову зброю, грошові кошти у сумі майже пів мільйона гривень, автомобілі.

Дванадцятьох учасників групи затримали.



Слідство триває.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до telegram-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну