Потрібна допомога: у Кривому Розі відкрили терміновий збір на лікування хлопця

Потрібна допомога: у Кривому Розі відкрили терміновий збір на лікування хлопця

Фото: Перший Криворізький

Рідним та близьким криворіжця Святослава Іванченко терміново треба зібрати 150 тисяч гривень на променеву терапію, яка допоможе хлопцю подолати лімфому Ходжкіна (рак).

Святославу 24 роки, він нещодавно закінчив польський університет імені Вінцента Поля в Любліні, після закінчення іноземного університету хлопець повернувся до Кривого Рогу та почав займатися підприємницькою діяльністю — продавав одяг. Коли почалася повномасштабна війна, бізнес зупинився, а вже влітку хлопець почав себе погано почувати.

Після численних аналізів та медоглядів у київській лікарні криворіжцю змогли поставити діагноз: лімфома Ходжкіна, 2А стадія. Тоді родині лікарі сказали, що треба відразу починати лікування.

«З листопада минулого року ми могли самостійно покривати лікування Свята, він пройшов багато курсів хіміотерапій, але вони так і не дали бажаного результату і наша боротьба зі страшною хворобою продовжується. Зараз у нас закінчуються всі відкладені кошти, тому ми не бачимо іншого виходу, як звернутися до людей. Прошу допомогти моєму брату в цій боротьбі за життя» — говорить сестра хлопця Анжеліка Мовчан.


Зараз у сім'ї є місяць, щоб зібрати 150 тисяч гривень на променеву терапію, тому що вона запланована вже на березень цього року.

Сестра Святослава звертається до всіх небайдужих криворіжців та просить допомогти.

Реквізити для допомоги Святославу:

5168752007562054 (ПриватБанк)


Отримувач: Анжеліка Мовчан

А слідкувати збіром коштів на лікування Святослава можна у соціальній мережі на сторінці сестри хлопця.



Посилання скопійовано в буфер обміну