Кирило Тимошенко написав заяву про звільнення з Офісу Президента

Кирило Тимошенко написав заяву про звільнення з Офісу Президента

Фото: Кирило Тимошенко

Сьогодні, 24 січня, Кирило Тимошенко оприлюднив свою заяву на звільнення з посади заступника керівника Офісу Президента.

Про це Тимошенко написав у своєму telegram-каналі.

Також Указ про звільнення з'явився на сайті Президента.

Напередодні Президент України Володимир Зеленський у вечірньому зверненні анонсував кадрові перестановки.

"Уже є також кадрові рішення – частина сьогодні, частина буде завтра – щодо управлінців різного рівня в міністерствах й інших структурах центральної влади та в регіонах і в правоохоронній системі", – сказав Президент.

Біографія Кирила Тимошенка
Народився 20 квітня 1989 року у Дніпрі. Закінчив Дніпровський університет ім. Гончара за спеціальністю «Правознавство»

Одружений. Дружина - Олена Тимошенко.

У 2005 році розпочав трудову діяльність на телекомпанії «Приват ТБ Дніпро» (9 канал).

З 2011 року працював продюсером ряду продакшн-студій, в тому числі «07 Продакшн», а також ТОВ «Мамас фільм продакшн».

У 2016 заснував одну з найбільших в Україні агенцій «GOODMEDIA», що надає широкий спектр послуг в теле- та кіновиробництві, PR та консалтингу, організації івентів.

Працював в якості продюсера над створенням понад 100 рекламних і соціальних роликів, понад 30 публіцистичних проектів, понад 10 документальних і художніх фільмів.

У 2015 році Кирило Тимошенко балотувався до Київської міськради від партії УКРОП, а також був медійником партії. На час виборів: продюсер ТОВ "Мамас Фільм Продакшен".

В ході президентської кампанії 2019 року працював в штабі кандидата на пост президента України Володимира Зеленського, відповідав за медіа та креатив виборчої кампанії.

21 травня 2019 року був призначений заступником глави Адміністрації президента України (Офіс президента України). Відповідає за інформаційну політику.

Скандали
У вересні 2022 року позаштатний агент НАБУ Євген Шевченко оприлюднив інформацію про масштаби розкрадання гуманітарної допомоги, яка надходила в Запоріжжя та Запорізьку область, потім перепродувалася через торгівельні мережі «АТБ» та «Сільпо». Причетними він назвав окремих посадових осіб ОПУ, запорізької міськради та Запорізької ОВА, а сума розкрадання склала 322 мільйони гривень. Тимошенко заперечив свою причетність до цієї справи.

У жовтні 2022 року Кирило Тимошенко потрапив у скандал через позашляховик Chevrolet Tahoe, який компанія General Motors передала Україні для вивезення громадян із зони бойових дій і гуманітарних місій. Тимошенко за його словами використовував авто для службових цілей. Лише після того, як інформація стала публічною, він передав транспортний засіб в один із прифронтових регіонів.

Щоб дізнаватись новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до telegram-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну