У Києві попрощалися із загиблим у Броварах керівництвом МВС

У Києві попрощалися із загиблим у Броварах керівництвом МВС

Фото: Перший Криворізький

Сьогодні, 21 січня, в Українському домі відбулися прощання з загиблим у Броварах у середу, 18 січня, керівництвом і співробітниками Міністерства внутрішніх справ. Перші особи держави поклали квіти та виступили з прощальними промовами.




На екрані під час проведення церемонії транслювалися архівні кадри із людьми, чию пам'ять вшановували присутні, зокрема - Денисом Монастирським, який був главою МВС, Євгенієм Єніним, який був ого першим заступником, Юрієм Лубковичем, який працював держсекретарем МВС, Тетяною Шутяк, яка працювала заступником керівника Патронатної служби МВС, фотографом МВС Миколою Анацьким та іншими.




Президент Володимир Зеленський, який взяв участь у церемонії прощання із загиблими в авіакатастрофі, висловив співчуття їхнім близьким та зазначив, що Україна щодня втрачає найкращих синів і доньок.




Про це глава держави написав у Телеграмі.

«Біль сповнює серце. Невимовний сум обгортає душу. Щодня Україна втрачає найкращих синів і доньок. Дякую за вашу важливу й гідну працю на благо України. Ви назавжди в наших серцях. Вічна пам’ять», — написав Президент.

За офіційними даними пресслужби ДСНС, в цій авіакатастрофі загинули 14 людей, серед них одна дитина. А травми різного ступеня тяжкості отримали ще 25 людей, з них 11 — діти. Зараз робоча група силовиків вивчає, що могло стати причиною падіння гелікоптера.




Щоб дізнаватись новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до telegram-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну