За тиждень на Дніпропетровщині відновили електропостачання 10 тисячам родин

За тиждень на Дніпропетровщині відновили електропостачання 10 тисячам родин

Фото: Перший Криворізький

З 9 по 15 січня аварійно-відновлювальні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі повернули світло у домівки понад 10 тисяч родин у 22 населених пунктах Дніпропетровської області, що залишилися без електропостачання через обстріли.

Про це повідомляє компанія ДТЕК Дніпровські електромережі.

Фахівці приступають до робіт відразу коли отримують дозвіл від ЗСУ та ДСНС. Більшість населених пунктів страждає через постійні російські обстріли, тому енергетикам доводиться регулярно лагодити пошкоджені лінії та повертати в оселі світло.

Загалом з початку повномасштабної війни з РФ енергетики ДТЕК відновили електроживлення у понад 799 тисячах домогосподарств. У деякі оселі світло доводилось повертати десятки разів через терористичні атаки.

Після серії ракетних ударів росії ситуація в українській енергосистемі залишається складною. Через значний енергодефіцит по всій країні щоденно відбуваються відключення світла.

Тому українців просять відповідально ставитися до споживання електроенергії — після відключень вмикати енергоємні прилади по черзі та максимально знизити електроспоживання.

Щоб дізнаватись новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до telegram-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну