За допомогою мобільного додатка криворіжці можуть допомогти ППО збивати ворожі ракети

За допомогою мобільного додатка криворіжці можуть допомогти ППО збивати ворожі ракети

Фото: Українська правда

Долучитися до протиповітряної оборони не тільки у Дніпропетровській області, а й по всій країні тепер можна за допомогою мобільного додатка.

Відтепер, кожен українець може допомогти силам протиповітряної оборони, повідомляючи про ворожі ракети за допомогою застосунку «єППО».

Про це в Телеграмі повідомляє Центр протидії дезінформації при РНБО України.

«Закликаємо допомагати нашим силам ППО та користуватися мобільним застосунком «єППО», за допомогою якого кожен українець може долучитися до протиповітряної оборони держави»
, — зазначається в дописі.

Для цього потрібно встановити рекомендований ГУР Міноборони України застосунок; зафіксувати ворожу повітряну ціль, відкрити «єППО», обрати тип повітряної цілі та спрямувати смартфон в напрямку її руху, натиснути велику червону кнопку в застосунку і зафіксувати зображення. Фахівці ППО побачать позначку на мапі, що допоможе їм швидко вжити необхідних заходів.

У ЦПД наголосили, що застосунок «єППО» схвалений та рекомендований Головним управлінням розвідки і є абсолютно безпечним для використання.

Якщо ви прочитали цю новину, то пропонуємо пройти невелике опитування, результати якого допоможуть редакції та сайту «Перший Криворізький» стати краще для вас

Посилання скопійовано в буфер обміну