ТОП-5 корисних справ, які слід зробити до Нового Року

ТОП-5 корисних справ, які слід зробити до Нового Року

Фото: Аlebloshka

Чим ближче до Нового Року, тим більше клопотів з'являється. Потрібно встигнути зробити всі робочі завдання, закрити звіти, купити подарунки, прикрасити будинок, приділити час домашнім та взагалі знайти сили налаштуватися на святковий настрій.

Редакція «Першого Криворізького» підготувала невеликий перелік добрих справ, які обов'язково підуть на користь вам та іншим.

Зроби добро

Допомога волонтерам та громадським організаціям у цьому році стало супер актуальним, тому що лише об'єднавшись Україна зможе прийти до такої довгоочікуваної перемоги.Тому пропонуємо до новорічних свят приєднатися до зборів коштів та речей для військових та переселенців.

Наприклад, зараз волонтери з Кривого Рогу продовжують збирати кошти, щоб придбати Starlink для 79-ої десантно-штурмової бригади, яка знаходиться на передовій лінії у Донецькій області.

Також можна допомогти волонтерам «Best Friend», які піклуються про більше ніж 90 котів та собак нашого міста. Сьогодні вони збирають на корм.

Зроби те, що відкладав на потім

Задумайтесь, що ви дуже довго відкладаєте, бо боїтеся помилки та невдачі. І зробіть це. Будь сміливим!

Сходіть на майстерклас з стрільби, почніть медитувати. Скажіть якійсь людині те, що давно хочете сказати, але не наважуєтесь. Такі сміливі і часто спонтанні вчинки дуже важливі, вони змінюють погляди на життя і роблять нас трохи краще.

Зроби аналіз року і помрій про майбутнє

Чи часто ви замислюєтесь про життя, яким живете? Чи все відбувається так, як хотілося б? Чому все відбувається саме так? А що буде далі?

Проаналізуй минулий рік та загадай собі наступний. Так, для багатьох з нас буде важко зробити аналіз цього важкого 2022 року, тому що повномасштабна війна Росії змінила життя та реалії мільйонів українців.

Але все ж пропонуємо спробувати записати свої здобутки за рік. І, звичайно ж, помрійте про майбутнє. Можете поділити свої очікування від різних сфер життя: від сім'ї, від роботи, від захоплень, від друзів.

Покінчити справу з боргами

Перед Новим Роком краще розпрощатися з боргами. Навіть якщо не вийде зробити це повністю, то хоча б частково. Не забудьте покрити витрати по кредитній карті або заплатити за комунальні послуги.

Позбутися від непотрібних речей

Почніть з власного гардеробу. Ті речі, які ви не носите, але вони в хорошому стані, віднесіть в центр допомоги переселенцям, де їх також розподілять нужденним. Але якщо ви зберігаєте старе взуття, в якому протоптали дірки – сміливо викидайте.

Якщо ви прочитали цю новину, то пропонуємо пройти невелике опитування, результати якого допоможуть редакції та сайту «Перший Криворізький» стати краще для вас.


Посилання скопійовано в буфер обміну