У Кривому Розі постраждалим внаслідок ракетного удару 16 грудня допоможуть оформити відшкодування

У Кривому Розі постраждалим внаслідок ракетного удару 16 грудня допоможуть оформити відшкодування

Фото: Перший Криворізький

З 20 по 22 грудня на базі Криворізької гімназії №42 по вул. Каштанова, 38 (1 поверх), працюватиме «Мобільна Віза» для допомоги постраждалим внаслідок ракетного удару 16 грудня 2022 року.

Мешканцям буде надана допомога при оформленні документів в Дію, а саме — декларація про пошкоджене майно

Повідомляється, що таке доручення видано військовою адміністрацією міста.

Також адміністратори нададуть всі можливі адмінпослуги: від поновлення документів, переоформлення паспортів до інших поточних послуг.

На базі Криворізької гімназії № 42, відкрито пункт, до якого звертаються потерпілі та подають заяви про видачу будматеріалів та отримання матеріальної допомоги від міста. Прийнято вже 144 заяви.

З міського бюджету буде виділено матеріальну допомогу постраждалим. Для кожної квартири її розмір визначатиметься індивідуально, залежно від завданої шкоди.

Нагадаємо, що 16 грудня, внаслідок ракетного удару у Тернівському районі зазнали пошкоджень: 43 житлові будинки, 3 школи, 3 дитсадки та 1 лікувальний заклад. Закрито плівкою та OSB 668 вікон у квартирах та під'їздах, проводились аварійні роботи на дахах, у дитсадках та школах вікна закрили на 100%.

У будинку, куди влучила ракета, комунальним службам вдалося у двох уцілілих секціях відновити воду, електроенергію, газ та тепло.

Щоб дізнаватись новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до telegram-каналу "Першого Криворізького"



Редактор: Тетяна Корник

Посилання скопійовано в буфер обміну