ВИПРАВЛЕНО: Понад мільйон гривень на висвітлення інформації у ЗМІ замовив Інститут розвитку міста

ВИПРАВЛЕНО: Понад мільйон гривень на висвітлення інформації у ЗМІ замовив Інститут розвитку міста

Фото: Перший Криворізький

Комунальне підприємство «Інститут розвитку міста Кривого Рогу» оголосило два тендери на послуги висвітлення інформації через засоби масової інформації на радіо та телеканалах, в мережі Інтернет та друкованих періодичних виданнях на загальну суму в 1 158 700 гривень з міського бюджету.

Інформація про це розміщена на сайті держзакупівель Prozorro.

Тендер на висвітлення інформації в мережі Інтернет та друкованих періодичних виданнях виграло ТОВ «Інформаційне агентство «Кривбас ОН-ЛАЙН» з пропозицією у 323 900 гривень.

Тендер на висвітлення через засоби масової інформації на радіо та телеканалах — ТОВ Телерадіо­компанія «Нова» з пропозицією у 834 800 гривень.

У березні 2021 року ТОВ телерадіокомпанія “Нова” також виграла тендер, що оголосило криворізьке КП “Інститут розвитку міста”. Тоді сума контракту становила 9 314 339 гривень.



В першопочатковій публікації редакція припустилася помилки, з'єднавши два незакінчених та неперевірених матеріали в один. Ми перепошуємо за прикру помилку в аудиторії та осіб, згаданих в публікації. Наразі інформація про тендер викладена коректно.


Читайте також: Червоний гірник отримає 800 тисяч гривень за висвітлення діяльності виконкому

Посилання скопійовано в буфер обміну