122 кілометри електроліній Дніпропетровщини оновили енергетики ДТЕК до зимового сезону

122 кілометри електроліній Дніпропетровщини оновили енергетики ДТЕК до зимового сезону

Фото: Перший Криворізький

ДТЕК Дніпровські електромережі провели технічне оновлення обладнання 130 енергооб'єктів регіону й 122 кілометрів електроліній.

Про це повідомили в компанії ДТЕК Дніпровські електромережі.

В рамках протиаварійної роботи енергетики усунули 26 тисяч дефектів – пошкоджень та обривів на проводах, ізоляції, контактних з’єднаннях мереж, тощо. Усі ці роботи продовжують виконувати за умов воєнного часу, що значно ускладнює ремонти.

Попри це компанія планує до кінця року усунути ще близько п'яти тисяч дефектів. Для цього щодня задіяно близько 100 бригад та в середньому 250 одиниць техніки.

Крім того, фахівці ДТЕК Дніпровські електромережі розчистили від зелених насаджень майже 2 тисячі кілометрів повітряних електричних ліній. Це знизить аварійність мереж, особливо сільських районів приватної забудови, де найчастіше стаються відключення під час негоди.

При цьому аварійно-відновлювальні бригади продовжують оперативно усувати наслідки щоденних обстрілів.

«Ворог нещадно б’є по критичній інфраструктурі. Нині енергетики працюють у напруженому режимі, аби світло було в кожній оселі. В області періодично вводять стабілізаційні відключення для збалансування системи», — зазначив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко

Щоб дізнаватись новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до telegram-каналу "Першого Криворізького"


Редактор: Тетяна Корник

Посилання скопійовано в буфер обміну