Вісім родин бійців Криворізької бригади нацгвардії виїхали на відпочинок до Туреччини

Вісім родин бійців Криворізької бригади нацгвардії виїхали на відпочинок до Туреччини

Фото: Криворізький міськвиконком

14 жовтня, в День захисників та захисниць України до Туреччини виїхали ще вісім родин військових. До того на відпочинок на Середземному морі вже виїхали дві групи – сім родин – діти та дружини нацгвардійців, які загинули, пропали безвісти або знаходяться у полоні.

Про це повідомляють у військовій адміністрації міста.

Кожна родина сама визначає скільки вона хоче відпочити на турецькому курорті на березі Середземного моря – від 2 до 8 тижнів. Родини забезпечені комфортабельним автобусом для поїздки, проживанням та харчуванням.

Уже через війну в Австрію були евакуйовані діти з двох міських Центрів соціальної реабілітації – 99 дітей та 21 педагог центру для супроводу.

До Польщі, Німеччини та Туреччини були вивезені 69 дітей з прийомних родин та дитячих будинків сімейного типу. 98 дітей-сиріт та 30 супроводжуючих їх педагогів були вивезені на проживання до Турції. 70 юних спортсменів були направлені до країн Європи, де вони проживають та тренуються.

Також надано допомогу в евакуації на Західну Україну майже 3 тисячам криворіжців – родинам з дітьми з інвалідністю, багатодітним родинам, родинам військовослужбовців.








Щоб дізнаватись новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до telegram-каналу "Першого Криворізького"


Посилання скопійовано в буфер обміну