На півдні українські захисники знищили 16 ворожих танків та понад 60 загарбників

На півдні українські захисники знищили 16 ворожих танків та понад 60 загарбників

Фото: Перший Криворізький

Ситуація в операційній зоні південних регіонів залишається складною, але контролюється Силами оборони.

Про це повідомляє у Фейсбуці Оперативне командування "Південь".

"Ворог намагається вишукувати способи для покращення логістичного забезпечення своїх військ, продовжує налагодження альтернативних переправ та ремонтні роботи в районі Антонівського та Каховського мостів. Водночас завдає ракетно-артилерійських та авіаційних ударів по позиціях наших військ та мирних населених пунктах", - йдеться у повідомленні

Протягом бойового дня агресор завдав сімох авіаційних ударів по позиціях ЗСУ, з реактивних систем залпового вогню вчергове вдарили по двох громадах Нікопольського району. Без жертв та постраждалих.

Двічі за день росіянами був обстріляний Очаків зі 120 мм міномета та реактивної системи залпового вогню "Град". Били по портовій акваторії та інфраструктурі. Без людських втрат.

Українська авіація завдала дев'ятьох ударів по ворогу, а ракетно-артилерійські підрозділи відпрацювали близько 550 вогневих завдань, зокрема по ворожих логістичних центрах та районах зосередження живої сили й техніки.

Втрати ворога за бойовий день: знищено 64 окупанта, склад із боєприпасами, дві самохідні гаубиці «Мста-С», дві протитанкові ракетні комплекси, 16 танків та 11 одиниць іншої авто-бронетехніки. Один БТР узято як трофей.

Щоб дізнаватись про новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до telegram-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну