На Дніпропетровщині піротехніки знищили два застарілих та шість сучасних боєприпасів

На Дніпропетровщині піротехніки знищили два застарілих та шість сучасних боєприпасів

Фото: ДСНС

Вчора, 26 вересня, піротехніки Державної служби з надзвичайних ситуацій знищили у Дніпропетровській області два застаріліх та шість сучасних боєприпасів.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС у фейсбуці.

25 вересня до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що на вулиці Рибальській селища міського типу Карнаухівка Кам’янського району під час земляних робіт чоловік виявив два предмети, схожі на застарілі ручні гранати РГ-42.

26 вересня у Криворізькому районі на території Апостолівської територіальної громади знайшли два сучасних боєприпаси, а саме:
  • поблизу села Новомар’янівка знайшли один сучасний касетний бойовий елемент КОБЕ 3Б30 від реактивної системи залпового вогню 300 мм «Торнадо-С»;
  • за межами села Володимирівка на відкритій території виявили один сучасний реактивний снаряд від РСЗВ-220 мм «Ураган».
У Синельниківському районі в селі Калинівка на вулиці Центральній знайшли дві сучасні протитанкові гранати ПГ-9С.

У Нікопольському районі, поблизу села Вищетарасівка, на відкритій території виявили сучасний артилерійський снаряд АС-152 мм. Також у місті Марганець на вулиці Озерній знайшли один сучасний бойовий елемент 9Н210 від реактивного снаряду 220мм РСЗВ «Ураган».

Піротехніки знищили боєприпаси шляхом контрольованого підриву.

Якщо ви помітили підозрілий предмет, у жодному разі не наближайтеся до нього та не намагайтеся самостійно перенести чи розібрати його! Повідомляйте про знахідку Службу порятунку за номером «101».

Щоб дізнаватись про новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до telegram-каналу "Першого Криворізького"


Посилання скопійовано в буфер обміну