Захиснику з Кривого Рогу потрібні кошти на відновлення після ампутації, рідні оголосили збір

Захиснику з Кривого Рогу потрібні кошти на відновлення після ампутації, рідні оголосили збір

Фото: Перший Криворізький

Криворіжець Денис Горошко отримав тяжкі травми під час боїв у Донецькій області. Тоді військова частина Дениса А 0335 відбивали село Діброва. Сьогодні це село вже під українським прапором, хлопцям вдалося витіснити орків.

Денис Горошко отримав уламкові поранення та роздроблення кісток. А для того, щоб врятувати життя Денису лікарі ампутували ногу.

«Якщо казати про травми не медичною мовою, то у мене роздроблені кістки, наскрізне уламкове поранення правої ноги, відірвало шматок м'яса на спині, уламкове поранення лівої ноги, зрештою турнікетний синдром. Інакше я б помер від втрати крові.

Через постійні артобстріли мене та моїх побратимів довго не могли евакуювати. Поранення я отримав приблизно о 9 ранку, а першу допомогу отримав лише о 16:30»
, — згадує Денис Горошко.

Сьогодні Денис у стабільному стані знаходиться у лікарні Львівської області.

Також Денис поділився своїми спогадами про те, як він приєднався до лав Збройних сил України та повернення з Польщі, щоб захищати рідні землі від загарбників.

«24 лютого, коли почалася повномасштабна війна Росії в Україні, я був у Польщі, працював. Спочатку я забрав рідних до себе у Польщу. Поїхати в Україну хотів ще з самого початку, але з сімейних обставин у мене це не вийшло. Я постійно стежив за новинами, від них у мене починало рвати дах. А почувши як вони знущаються з українських дітей і жінок, в один момент я вже просто не міг цього виносити та мовчки купив квиток і поїхав. Через три дні я вже проходив комісію у військкоматі і вирушив на передову», — згадує Денис.

Тепер Денису доведеться пройти довгий шлях лікування та реабілітації, тому друзі та рідні організували збір коштів, у яких обов’язково допоможуть криворіжцю відновитися.

Реквізити Дениса Горошка 5168 7554 4846 7643




Щоб дізнаватись про новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до telegram-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну