На Дніпропетровщині затримано злочинну організацію, яка збувала наркотики в Кривому Розі

На Дніпропетровщині затримано злочинну організацію, яка збувала наркотики в Кривому Розі

Фото: Національна поліція України

Правоохоронці встановили 7 фігурантів злочинної організації, які займалися збутом наркотиків у Кривому Розі, Дніпрі, Запоріжжі, Кропивницькому та Нікополю.

Про це йдеться на сторінці ГУНП Дніпропетровської області.

Поліцейські встановили, що чоловіки організували збут канабісу та метамфетаміну на території Дніпропетровщини.Члени угруповання проживали в цих регіонах та були відповідальними за налагодження на своїй території каналів збуту наркотиків оптовими партіями.

До проведення спеціальної операції було залучено понад 400 співробітників поліції.

17 серпня за місцями мешкання фігурантів та в оптових покупців відбулися 62 обшуки, під час яких було вилучено понад 50 кг канабісу та більше 7 кг метамфетаміну, 13 автомобілів, з яких 6 — преміум-класу, а також інші речові докази.

За попередніми підрахунками, вартість вилучених наркотиків та психотропів за цінами «чорного ринку» становить понад 12,5 млн гривень.

37-річного лідера злочинної організації та ще чотирьох учасників затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Ще двох чоловіків оголошено в розшук. Всім учасникам повідомлено про підозру за ч. 1. ст. 255, ч. 4 ст. 28, ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.



Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до telegram-каналу "Першого Криворізького

Посилання скопійовано в буфер обміну