Ранковий записник. Хрумкі мазурики

Ранковий записник. Хрумкі мазурики

Фото: Первый Криворожский

Редакція нашого інфо-порталу продовжує знайомити читачів з аутентичними українськими стравами.

Кулінарне мистецтво українців не знає меж.

Більшість слів української мови - екзотизми.

Туди входять в основному назви страв.

Українські застілля описані Гоголем у його «Вечорах на хуторі біля Диканьки» – що й казати, наш народ знається на смачній кухні.

Слово дня - мазурики.

Читайте також: Ранковий записник. П'яні вергуни


Мазурики - це страва сучасної української кухні. Різновид котлети у вигляді фаршу індички з додаванням сиру та вершкового масла.

Готова котлета за формою схожа на січеники.

Це соковиті хрумтики, які зазвичай подавали на святковий стіл.


Кривий Ріг, смакуй життя та чекай нове слово вже завтра!

Коментарі (6)

Yosetsu-ki

09:50, 26 серпня 2017

А де рецепт?чи хай читачі захлиснуться у слюнях

_Matvey_

09:57, 26 серпня 2017

Украинский борщ - это вам не кислые росиянские щи))

yura36,6

10:14, 26 серпня 2017

_Маtvеу_, у каждого свой вкус , сказал фокир глотая шпагу.

yura36,6

10:16, 26 серпня 2017

Мне просто интересно зачем ты их ел ?

ОНРС

16:38, 26 серпня 2017

теряешь остатки достоинства, клоунада наше всьо. Нужно больше идиотизма,гораздо больше. Продолжай в том же духе

Yosetsu-ki

15:44, 26 серпня 2017

_Matvey_,в щи писюн полощи

Посилання скопійовано в буфер обміну