Ранковий записник. Хрумкі мазурики
Фото: Первый Криворожский
Кулінарне мистецтво українців не знає меж.
Більшість слів української мови - екзотизми.
Туди входять в основному назви страв.
Українські застілля описані Гоголем у його «Вечорах на хуторі біля Диканьки» – що й казати, наш народ знається на смачній кухні.
Слово дня - мазурики.
Читайте також: Ранковий записник. П'яні вергуни
Мазурики - це страва сучасної української кухні. Різновид котлети у вигляді фаршу індички з додаванням сиру та вершкового масла.
Готова котлета за формою схожа на січеники.
Це соковиті хрумтики, які зазвичай подавали на святковий стіл.
Кривий Ріг, смакуй життя та чекай нове слово вже завтра!
Yosetsu-ki
09:50, 26 серпня 2017
А де рецепт?чи хай читачі захлиснуться у слюнях
_Matvey_
09:57, 26 серпня 2017
Украинский борщ - это вам не кислые росиянские щи))
yura36,6
10:14, 26 серпня 2017
_Маtvеу_, у каждого свой вкус , сказал фокир глотая шпагу.
yura36,6
10:16, 26 серпня 2017
Мне просто интересно зачем ты их ел ?
ОНРС
16:38, 26 серпня 2017
теряешь остатки достоинства, клоунада наше всьо. Нужно больше идиотизма,гораздо больше. Продолжай в том же духе
Yosetsu-ki
15:44, 26 серпня 2017
_Matvey_,в щи писюн полощи