Народна мудрість
Редакція нашого інфо-порталу пропонує читачам познайомитись з українськими смаколиками.
Наш народ розуміється на їжі і вирізняється гостинністю. Про це давно написали книги та зняли стрічки.
В українській кухні є традиційні страви, завдяки яким її упізнають.
Якщо заглибитися в кулінарні традиції, то знайдуться такі назви і рецепти, які приємно здивують.
Слово дня - вергуни.

В Україні популярні вергуни. Це смаколик з дріжджового тіста, в яке, як правило, додають спирт (горілку, коньяк).
Справжні українські вергуни смажать не в соняшниковій олії, а в смальці.

Кривий Ріг, смакуй життя та чекай нове слово вже завтра!
Справжні українські вергуни смажать не в соняшниковій олії, а в смальці.

Кривий Ріг, смакуй життя та чекай нове слово вже завтра!