Ранковий записник. П'яні вергуни

Ранковий записник. П'яні вергуни

Фото: Первый Криворожский

«Щоб і їлося, й пилося, і хотілося, й моглося»
Народна мудрість

Редакція нашого інфо-порталу пропонує читачам познайомитись з українськими смаколиками.

Наш народ розуміється на їжі і вирізняється гостинністю. Про це давно написали книги та зняли стрічки.

В українській кухні є традиційні страви, завдяки яким її упізнають.

Якщо заглибитися в кулінарні традиції, то знайдуться такі назви і рецепти, які приємно здивують.

Слово дня - вергуни.



В Україні популярні вергуни. Це смаколик з дріжджового тіста, в яке, як правило, додають спирт (горілку, коньяк).

Справжні українські вергуни смажать не в соняшниковій олії, а в смальці.




Кривий Ріг, смакуй життя та чекай нове слово вже завтра!

Комментарии (4)

yura36,6

09:44, 25 августа 2017

В молодости у меня бригадиром был Вергун , так вот он был постоянно пьяный. Совпадение ? Не думаю )))

tehnol

10:51, 25 августа 2017

Что то подобное продавалось в хлебных отделах еще в советские времена, "хворост" называлось)))

Лосяш

15:55, 25 августа 2017

Хрустики с сахарной пудрой, Рождество. Детство. Просто милая беззаботная сказка ! ;)

Чучундра

18:39, 25 августа 2017

Пойду и я сделаю их себе)

Ссылка скопирована в буфер обмена