Ранковий записник. П'яні вергуни
Фото: Первый Криворожский
Народна мудрість
Редакція нашого інфо-порталу пропонує читачам познайомитись з українськими смаколиками.
Наш народ розуміється на їжі і вирізняється гостинністю. Про це давно написали книги та зняли стрічки.
В українській кухні є традиційні страви, завдяки яким її упізнають.
Якщо заглибитися в кулінарні традиції, то знайдуться такі назви і рецепти, які приємно здивують.
Слово дня - вергуни.
Справжні українські вергуни смажать не в соняшниковій олії, а в смальці.
Кривий Ріг, смакуй життя та чекай нове слово вже завтра!
yura36,6
09:44, 25 августа 2017
В молодости у меня бригадиром был Вергун , так вот он был постоянно пьяный. Совпадение ? Не думаю )))
tehnol
10:51, 25 августа 2017
Что то подобное продавалось в хлебных отделах еще в советские времена, "хворост" называлось)))
Лосяш
15:55, 25 августа 2017
Хрустики с сахарной пудрой, Рождество. Детство. Просто милая беззаботная сказка ! ;)
Чучундра
18:39, 25 августа 2017
Пойду и я сделаю их себе)