Бійці та активісти зустрілися з криворізьким студентством

Бійці та активісти зустрілися з криворізьким студентством

Фото: Первый Криворожский

Сьогодні бійці полку «АЗОВ», активісти Цивільного Корпусу «АЗОВ» та Національного Корпусу завітали до Криворізького державного педагогічного університету з лекцією до першої річниці Дня Добровольця.

Боєць полку з позивним «Бик» розповів про свій військовий шлях, пояснив студентам хто такі добровольці та чому саме вони стали першими на захист нашої Батьківщини. Добровольці й зараз захищають на передовій нашу країну.

Було показано становлення «Азовського руху» та вшанування побратима Миколи «Ножа» Нічеги.

Читайте також: В пам'ять про загиблого в АТО криворіжця встановили меморіальну дошку

Студенти подивилися фільм про Національний рух в Україні.

Члени Цивільного та Національного Корпусу описали ситуацію у Кривому Розі, розповіли історії початку війни та формування волонтерского руху у рідному місті.

Наприкінці лекції бійці та активісти дали відповіді на питання студентства, показали військову зброю, амуніцію, спорядження сучасного бійця Полку та відповідну літературу.

Коментарі (3)

Гюнтер

17:44, 17 березня 2017

В университете, где в основном студенты женского пола, "патриоты" решили подтвердить свою жизненную позицию словами английского писателя и философа Олдоса Хаксли : "Преимущество патриотизма в том, что под его прикрытием мы можем безнаказанно обманывать, грабить, убивать. Мало сказать, безнаказанно — с ощущением собственной правоты".

Goodfucker

17:47, 17 березня 2017

О , хэрои понаехали

соловки

18:29, 17 березня 2017

Позывные и клички .Все как на зоне.Кличка бык,нож,череп,зубатый,козел,петух ну и т д.Про нормальное общение уже позабыли.Раньше вспоминаю были рядовой Петров,майор Сидоров,полковник Иванов и т .д.А сейчас рядовой ,,Шмара“сержант ,,бычара“майор,,нож“полковник,,череп“и т. д.

Посилання скопійовано в буфер обміну