Криворізька міська виборча комісія просить ЦВК вирішити питання щодо можливості внесення змін до Постанови ЦВК №605

Криворізька міська виборча комісія просить ЦВК вирішити питання щодо можливості внесення змін до Постанови ЦВК №605

Фото: Первый Криворожский

Криворізька міська виборча комісія (далі КМВК) Дніпропетровської області склала звернення до Центральна виборча комісія (далі ЦВК) щодо можливості внесення змін до Постанови ЦВК від 18.12.2015 року №605 «Про окремі питання діяльності Криворізької міської виборчої комісії Дніпропетровської області».

«Причиною, що викликала необхідність скласти таку заяву є Постанова ЦВК від 18.12.2015 року №605 що відміняє низку наших постанов. У документі ЦВК сплутані рішення апеляційних судів Дніпропетровщини та є помилки, які не співпадають із реальністю. Ми відродили хронологію подій, та описали все у нашому звернені для повної ясності всієї картини. Заяву підписала голова КМВК Сливко Свтілана. Прийнятий сьогодні Верховною Радою закон про дострокові вибори в Кривому Розі є доказом того, що ми праві. Останнє слово за президентом», - повідомляє член КМВК Александр Буян.

Так, у звернені йдеться мова про скасування Постанови від 05.12.2015 №191 «Про розгляд подань суб'єктів виборчого процесу щодо формування складу Жовтневої, Дзержинської, Довгинцівської, Саксаганської, Тернівської, Центрально-Міської районних у місті Кривому Розі виборчих комісій Дніпропетровської області». Скасування цієї постанови свідчить про те, що на данний час неможливо сформувати нові склади районних виборчих комісій, оскільки при скасуванні не було вирішено питання про відмову чи залишення в силі Постанов КМВК №197, №198, №199, №200, №201, №202 від 17.12.2015 року про підтвердження повноважень районних виборчих комісій, утворених з 05.12.2015 Постановою №191.

З огляду на це, Криворізька міська виборча комісія просить ЦВК вирішити питання, пропонуючи, задля дотримання вимог Закону України «Про місцеві вибори», розглянути питання про можливість змінити висновок ЦВК та виключити пункт про скасування Постанови, яка не дає повноважень новому складу Жовтневої, Дзержинської, Довгинцівської, Саксаганської, Тернівської, Центрально-Міської районних у місті Кривому Розі виборчих комісій Дніпропетровської області.

Докладніше дивіться у зверненні.

Коментарі (4)

14:49, 23 грудня 2015

Пороху бабла занесут и он ветирует

Boz

16:14, 23 грудня 2015

Если председатель ЦВК утверждает, что в Украине можно "купить виборчу комісію", то и пороха купить несложно. Всё зависит от суммы. А Вы говорите: "Выборы, выборы... 3-й тур..." Голосуй не голосуй - всё равно получишь х... Но я буду голосовать, только для того, чтобы "самонемочи" убрались с моего города.

23:39, 23 грудня 2015

Зачем было принимать постановление что бы потом просить его отменить?

Криворожский

13:23, 24 грудня 2015

Да это все фарс!!! Самопомощь с Укропом просто решают за бабло. Только лучше это бабло пустили бы на благо народа

Посилання скопійовано в буфер обміну