Ціни на продукти на ринках Кривого Рогу перед святами
Фото: Перший Криворізький
Овочі:
- перець — 200-220 грн/кг;
- помідори — 120–300 грн/кг;
- огірки — 180-220 грн/кг;
- кабачки — 115 грн/кг;
- баклажани — 250 грн/кг;
- ріпчаста цибуля — 20 грн/кг;
- червона цибуля — 40 грн/кг;
- картопля — 25–35 грн/кг;
- буряк — 25-30 грн/кг;
- морква — 25-35 грн/кг;
- капуста стара білокачанна — 20 грн/кг;
- пекінська капуста — 70-110 грн/кг;
- цвітна капуста — 50-80 грн/кг.
- яблука — 40–50 грн/кг;
- виноград — 165–300 грн/кг;
- груші — 120–150 – грн/кг;
- банани — 70-80 грн/кг;
- лимони — 115-135 грн/кг;
- мандарини — 75–150 грн/кг;
- апельсини — 100–130 грн/кг;
- гранати — 145-180 грн/кг;
- грейпфрут — 110-170 грн/кг.
- кріп, петрушка, зелена цибуля — 25-40 грн за пучок (приблизно 30 г).
- куряче філе — 221 грн/кг;
- свинина — 180–250 грн/кг;
- сало — 75–300 грн/кг;
- яловичина — 200-320 грн/кг.
- вершкове масло — 265–480 грн/кг;
- молоко — 35–70 грн/л;
- яйця — 48–80 грн за десяток.